Dinamo Bucureşti va disputa, pe 5 iulie, un meci amical împotriva echipei Dinamo Kiev, pe Arena Jacques Lemans din Sankt Veit an der Glan, Austria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un nume de legendă al clubului Dinamo, Mircea Lucescu a câştigat, în tricoul alb-roşu, 7 titluri de campion (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977, 1990) şi Cupa României (1968).
 
Pe banca echipei din Ştefan cel Mare, Mircea Lucescu a obţinut titlul de campion, Cupa României şi s-a calificat în semifinalele Cupei Cupelor, toate în 1990.
 
Povestea lui Mircea Lucescu în antrenorat a făcut înconjurul lumii, fiind cunoscută de toţi fanii fotbalului. Echipe precum Corvinul, Dinamo şi Rapid în România, Pisa, Brescia, Reggiana şi Inter Milano în Italia, Galatasaray şi Beşiktaş în Turcia, Zenit Sankt Petersburg în Rusia, Şahtior Doneţsk şi, în prezent, Dinamo Kiev în Ucraina, naţionala României şi reprezentativa Turciei constituie cel mai important CV al unui antrenor român.
 
Mircea Lucescu este renumit şi la nivel mondial, fiind menţionat în Top 100 cei mai buni antrenori din istorie de către publicaţia britanică FourFourTwo, performanţă uriaşă pentru un român, notează pagina de Facebook a echipei Dinamo.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.