FC Dinamo a ajuns la o înţelegere de reziliere a contractului cu atacantul Gregory Tade, căruia i-a plătit operaţia şi clauzele financiare. E posibil ca în această iarnă să plece şi Diogo Salomao, care are două oferte din zona Golfului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“S-a ajuns la o înţelegere cu Tade, a fost un băiat înţelegător. Din păcate nu s-a putut. S-a accidentat şi nu avem timp să aşteptăm trei-patru luni cât va dura recuperarea lui. El a fost plătit la zi, a fost plătită operaţia şi asta a fost, s-a ajuns la rezilierea contractului, asta a fost. A înţeles şi el situaţia, că nu este una bună nici pentru noi nici pentru el. Ne-am strâns mâna şi ne vedem fiecare de drumul lui”, a declarat directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu.

Mircea Rednic a afirmat că Salomao are două oferte de transfer din zona Golfului şi că jucătorul este cel care va decide sau nu dacă va continua cu Dinamo: “Eu am vorbit cu Salomao, el îşi doreşte să continue cu noi deşi sunt două oferte din Golf care sigur vor fi foarte interesante pentru el. Vom încerca să găsim o soluţie, el e un jucător la 30 de ani, însă el e cel care va decide, nu noi. El e un adevărat profesionist, îmi place, nu se plânge niciodată şi a arătat asta pe teren”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Pentru partida cu Astra Giurgiu, Rednic a adus în lot trei juniori şi spune că nu se pune problema deocamdată să aducă alţi jucători. “Am mai adus trei jucători de la juniori care vor fi în lot. Pe cine să mai îmi doresc pe Galliani, pe Berlusconi, pe cine? Nu ştiu nici un italian. Se aud multe, un italian, un belgian, un olandez dar nu e cazul acum să vorbim, mai ales înainte de meciul ăsta”, a mai spus Mircea Rednic.

Partida Astra Giurgiu – Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.