Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, pe Arena Naţională, scor 2-2 (0-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, pe Arena Naţională, scor 2-2 (0-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

UPDATE: Puljici egalează pentru Dinamo după o fază în care Rotariu a dat bară, iar un şut al lui Gnohere a fost respins de Cojocaru în piciorul fundaşului dinamovist. 

UPDATE: Dinamo a readus egalitatea în minutul 51 în urma unui gol superb înscris de Ekeng. 

La cateva secunde dupa egalarea lui Ekeng, Adi Popa, abia intrat pe teren, l-a servit excelent pe Chipciu, care a dus Steaua în avantaj.

UPDATE: În minutul 43, stelistul Alexandru Bourceanu a fost eliminat pentru un fault dur asupra dinamovistului Harlem Gnohere. 

Cristi Balaj l-a trimis în tribune şi pe Laurenţiu Reghecampf din cauza protestelor

Antrenorul Mircea Rednic a fost nevoit să facă o schimbare la Dinamo încă din minutul 12, când Steliano Filip, accidentat, a fost înlocuit cu Laurenţiu Corbu.

UPDATE: Steaua a deschis scorul în minutul 18 prin Enache. Stelistul a fost servit perfect de Nicolae Stanciu şi şi-a dus echipa în avantaj.

Steaua evoluează în formula: Cojocaru - Enache, Tamaş, Varela, Momcilovici - Kharja, Bourceanu - Chipciu, Stanciu, Hamroun - Marica. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Dinamo are în teren următorul 11: Cerniauskas - Hanca, A. Marc, Puljici, S. Filip - Ekeng, Mevlja - Rotariu, Palici, Lazăr - Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Meciul este arbitrat de Cristian Balaj.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Acesta este al 164-lea derbi dintre cele două echipe, care se întâlnesc pentru a şasea oară în semifinalele Cupei României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.