Formaţia Dinamo a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Steaua, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I. Înaintea partidei s-a ţinut un minut de reculegere pentru victimele accidentului aviatic din Columbia, în care şi-a pierdut viaţa aproape întreaga echipă braziliană Chapecoense.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Dinamo au marcat Hanca ’37 (penalti), Nedelcearu ‘45+5 şi Nemec ’59, iar pentru Steaua a înscris Boldrin, în minutul 3, din penalti.

0-1: Boldrin a transformat un penalti acordat în secunda 8 după un fault al lui Penedo asupra lui De Amorim. După ce a marcat, Boldrin a ridicat un tricou negru pe care scria numele echipei Chapecoense. Penaltiul a fost transformat în minutul 3, deoarece a fost întârziat din cauza torţelor aruncate de fanii dinamovişti.

1-1: Hanca a transformat o lovitură de la 11 metri acordată după un fault al lui Pintilii asupra lui Busuladzic.

Coregrafie impresionantă a fanilor dinamovişti înainte de derbiul cu Steaua; meciul a început cu 10 minute întârziere. GALERIE FOTO, VIDEO
CITEȘTE ȘI Coregrafie impresionantă a fanilor dinamovişti înainte de derbiul cu Steaua; meciul a început cu 10 minute întârziere. GALERIE FOTO, VIDEO

În minutul 19, jucătorii stelişti au cerut un penalti, după un fault al lui Steliano Filip asupra lui Adrian Popa, însă arbitrul Ovidiu Haţegan a lăsat jocul să continue.

2-1: Nedelcearu a marcat în minutul 45+5, din şapte metri, în dreapta lui Niţă, după o pasă de la Hanca.

3-1: Nemec a recuperat o minge din faţa lui Tamaş şi a marcat din şase metri lateral dreapta.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Dinamo: Penedo Cano - Romera Navarro, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca (May ‘66), Busuladzic, D. Nistor -  D. Rotariu, Nemec (Gnohere ‘76), V. Lazăr (Ceccarli ‘84). Antrenor: Ioan Andone

FC Steaua: Fl. Niţă - Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovici – Bourceanu (Jakolis ‘53), Muniru (Pintilii ‘33)- Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Cartonaş galben: Nemec  ’71, Busuladzic ‘88/ Popescu ‘68

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar Robert Dumitru a fost rezervă.

Observatorii întâlnirii de pe Arena Naţională au fost Augustus Constantin şi Viorel Ilinca.

Înaintea partidei s-a ţinut un minut de reculegere pentru victimele accidentului aviatic din Columbia, în care şi-a pierdut viaţa aproape întreaga echipă braziliană Chapecoense.

Fanii dinamovişti au prezentat o coregrafie 3 D, înaintea meciului cu Steaua, afişând un banner imens pe care scria: "Istoria reînvie gloria tinereţii, de mână cu cei mici redăm culoare vieţii". Meciul de pe Arena Naţională a început cu aproximativ zece minute întârziere.

Cu câteva secunde înainte de începutul meciului, nocturna s-a stins iar fanii dinamovişti, care au desfăşurat o cortină ridicată pe scripeţi, au aprins luminiţe roş-albe, fiind proiectate pe cortină imagini din istoria clubului dinamovist.

Coregrafia fanilor dinamovişti s-a desfăşurat pe acordurile melodiei "This is my song'', compusă de Charlie Chaplin.

La meci au fost prezenţi 22.785 de spectatori, dintre care circa 1.500 de fani stelişti.

FINAL DE MECI

UPDATE Minutul 59 - Dinamo conduce Steaua, scor 3-1

Dinamo conduce Steaua, scor 3-1, în meciul de pe Arena Naţională, după ce Adam Nemec a marcat în minutul 59.

Nemec a recuperat o minge din faţa lui Tamaş şi a marcat din şase metri lateral dreapta.

UPDATE - PAUZĂ

UPDATE - Dinamo conduce Steaua, scor 2-1

Dinamo conduce Steaua, scor 2-1, în meciul de pe Arena Naţională, după ce Ionuţ Nedelcearu a marcat în minutul 45+5.

Pentru Dinamo a mai marcat Hanca, care a transformat un penalti acordat după un fault al lui Pintilii asupra lui Busuladzic, în minutul 37.

UPDATE Minutul 37 - Dinamo a egalat Steaua, scor 1-1

Dinamo a egalat Steaua, scor 1-1, în meciul de pe Arena Naţională, după ce Sergiu Hanca a înscris din penalti în minutul 37.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Hanca a transformat un penalti acordat după un fault al lui Pintilii asupra lui Busuladzic.

Steaua deschisese scorul în minutul 3. De Amorim a fost faultat de Penedo în primul minut al meciului, dar executarea penaltiului a fost amânată, după ce fanii dinamovişti au aruncat petarde în teren. În cele din urmă, Boldrin a executat şi a marcat.

UPDATE Minutul 3 - Steaua conduce Dinamo, scor 1-0

Steaua conduce Dinamo, scor 1-0, după ce Boldrin a marcat în minutul 3 din penalti, în derbiul de pe Arena Naţională.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Boldrin a fost faultat de Penedo în primul minut al meciului, dar executarea penaltiului a fost amânată, după ce fanii dinamovişti au aruncat petarde în teren.

UPDATE Minutul 1: A început partida

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.