Atacantul uruguayan Diego Forlan, în vârstă de 40 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După 21 de ani, am decis să îmi închei cariera de fotbalist profesionist. Se încheie o etaă frumoasă, plină de amintiri frumoase şi emoţii, dar va începe alta, cu noi provocări. Vă mulţumesc tuturor celor care într-un fel sau altul m-aţi însoţit în această călătorie”, a notat Forlan pe Twitter.

Forlan a jucat ultima dată în Hong Kong, la Kitchee SC, în 2018. El a fost legitimat de-a lungul carierei la Independiente, Manchester United, Villarreal, Atletico Madrid, Inter Milano, Internacional, Cerezo Osaka, Penarol, Mumbai City şi Kitchee. A câştigat nouă trofee cu echipele de club, între care şi Liga Europa în 2010 (cu Atletico).

Pentru naţionala Uruguayului a jucat în perioada 2002-2014, în 112 meciuri, şi a înscris 36 de goluri. A câştigat Copa America în 2011 şi a făcut parte din echipa uruguayană clasată pe locul patru la Cupa Mondială din 2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.