Diego Cocca a ezistat doar şapte meciuri la conducerea Mexicului. Fostul jucător argentinian, în vârstă de 51 de ani, numit în funcţie după Cupa Mondială din 2022 şi plecarea lui Gerardo Martino, a fost demis din funcţie luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia mexicană a făcut anunţul într-un comunicat de presă la trei zile după înfrângerea cu 3-0 a lui El Tri în faţa Statelor Unite în semifinalele Ligii Naţiunilor CONCACAF.

A fost prima înfrângere pentru Cocca, al cărui palmares include trei victorii, trei egaluri şi un loc trei în Liga Naţiunilor. Identitatea noului antrenor nu a fost dezvăluită.

Federaţia mexicană de fotbal a anunţat, de asemenea, plecarea lui Rodrigo Ares de Parga, directorul echipelor naţionale. Jaime Lozano, care s-a ocupat anterior de echipa olimpică mexicană, a fost anunţat ca director tehnic interimar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.