Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat duminică seară, după remiza cu Dinamo, scor 1-1, că punctul obţinut este ok, având în vedere ce s-a întâmplat pe teren. El a subliniat că majoritatea echipelor se mobilizează mai mult cât adversara lor este FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O partidă interesantă. În prima repriză ne-am creat ocazii, am avut o posesie bună, dar şi ei au avut unele momente bune de joc. Apoi am făcut acea greşeală când am pierdut mingea şi ei au marcat din penalti. În a doua repriză am reuşit să egalăm, am început bine, dar a venit acel roşu şi apoi a trebuit să facem eforturi pentru a ne închide bine şi am încercat să punem probleme atât cât am putut. Din păcate facem greşeli copilăreşti în continuare, dar se mai poate întâmpla. Sunt jucători tineri şi trebuie să-I înţelegem. Ţinând cont de ce s-a întâmplat pe teren e ok şi acest punct cu Dinamo, dar mi-aş fi dorit să câştigăm şi să ajungem pe primul loc, mai ales că CFR şi Craiova făcuseră egal. Cu noi mai toată lumea îşi dă viaţa. I-aţi mai văzut pe Dinamo să joace aşa?”, a spus Dică.

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au marcat Salomao '40 (p) pentru Dinamo şi Tănase '48 pentru FCSB.

În minutul 52, Gnohere a fost eliminat cu roşu direct pentru un fault asupra lui Cooper, la mijlocul terenului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.