Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, că şi-ar fi dorit ca jucătorii săi să arate mai multă personalitate în repriza a doua, una foarte proastă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A doua repriză am făcut o repriză foarte proastă din toate punctele de vedere. Le-am dat spaţii celor de la Botoşani, ne-am dus târziu în pressing. Jucătorii nu ar trebui să găsească un alibi că am jucat acum trei zile. Îmi doream mai multă  personalitate, să ţinem mai mult de minge, o agresivitate mai mare la mijloc. Zlatinski este de două săptămâni cu noi, mi-am dorit să introduc un jucător proaspăt, dar am văzut că nu are acel ritm de joc şi de aceea l-am schimbat”, a spus Dică la Digi Sport.

De cealaltă parte, Costel Enache s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor săi. “Sunt foarte mulţumit pentru punct, dacă ne raportăm la începutul de joc. Sunt mulţumit de modul în care au gestionat jucătorii mei meciul. E un lucru care îmi dă mare încredere. Per totalul jocului cred că echipa a arătat bine”, a afirmat Enache la Digi Sport.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, duminică seară, la Voluntari, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a şaptea a Ligii I, meci la care a condus cu 2-0.

Golurile au fost marcate de Man ‘4 şi Gnohere ’21 (penalti) pentru FCSB, respectiv Papa ’43 şi Roman ’75 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.