Antrenorul Nicolae Dică a declarat că jucătorii echipei FCSB au avut o atitudine bună în meciul cu Rapid Viena, scor 2-1, din returul play-off-ului Ligii Europa, deşi au ratat calificarea în grupele competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am început foarte bine, am pus presiune pe adversar şi puteam face chiar şi 3-0, dar a venit acea fază care nu anunţa nimic. Apoi am intrat în degringoladă, deşi aveam timp să revenim. Nu a reuşit această calificare, deşi băieţii au avut o atitudine bună. Nu trebuie să găsim un vinovat, toţi suntem de vină când pierdem sau nu ne calificăm. Trebuie să avem grijă de Vlad, e doar un copil, se poate întâmpla să greşeşti, dar poate deveni de mare valoare. Să nu facem un caz Vlad, se mai întâmplă să faci greşeli, important este să treci peste. Am marcat două goluri şi am avut ocazii mari. Cât de ofensivi să fim? Puteam fi Barcelona? Îmi reproşez că nu am reuşit calificarea, este vina mea, am jucat totuşi cu Rapid Viena, o echipă cu 30 de milioane de euro, vreţi să comparăm cu cine a jucat CFR Cluj? Trebuie să trecem peste acest eşec, am încredere în jucători şi cred că putem câştiga campionatul", a declarat Dică.

El a criticat şi gazonul de pe Arena Naţională: "Noi vrem echipe în Liga Campionilor, dar nu putem avea grijă de teren. Aţi văzut ce gazon am avut în această seară".

Dică susţine că nucleul important de jucători va rămâne la FCSB. "Poate doar să apară oferte senzaţionale, ar fi foarte greu să plece Gnohere, care e singurul jucător pe acel post. Nu cred că vom mai aduce un jucător acum".

Formaţia FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost eliminată de echipa austriacă Rapid Viena. FCSB a câştigat, joi, pe Arena Naţională, meciul cu Rapid Viena, scor 2-1 (2-0), dar în tur a pierdut, scor 1-3. În minutul 90+1, Bălaşa a fost eliminat.

Golurile au fost marcate de Gnohere '12 şi Roman '45+2 pentru FCSB, respectiv Sonnleitner '63, pentru Rapid Viena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.