Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că FCSB trebuie să facă un meci perfect cu FC Viitorul, în etapa a XXII-a a Ligii I, dacă vrea să obţină cele trei puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Echipă tânără, ambiţioasă, cu dorinţă mare de a câştiga. Mâine seară trebuie să facem un meci perfect din toate punctele de vedere ca să putem să câştigăm. Întâlnim un adversar foarte puternic. Este important să terminăm anul pe locul doi, cu cât mai puţine puncte în spatele CFR-ului. Jucătorii ar trebui să fie motivaţi la fiecare joc, obiectivul nostru este câştigarea campionatului. Este important pentru noi să facem un meci bun şi să obţinem cele trei puncte", a spus Dică.

El a precizat că Denis Alibec şi Junior Morais au revenit la antrenamente, dar în continuare nu poate conta pe Budescu, Planic, Teixeira şi Benzar. 

FCSB întâlneşte, duminică, pe teren propriu, de la ora 20.00, echipa FC Viitorul, în etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.