Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat după meciul cu Rudar Velenje, scor 4-0, că l-au mulţumit randamentul şi atitudinea echipei, el precizând că şi-ar dori aducerea unui atacant până la turul următor, cu Hajduk Split.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Important e că am reuşit să ne calificăm. Am făcut o partidă bună în această seară. E adevărat că nu am avut un adversar foarte puternic, dar important este că am reşit să ne calificăm. Am dorit să-l odihnesc pe Bizon şi de aceea am început cu Coman atacant. Este un jucător care poate să joace pe două poziţii. M-a mulţumit randamentul echipei, partea ofensivă, am avut alte 4-5 ocazii în afară de goluri, am avut o posesie bună, defensiv am stat bine. Mă bucur că am avut o atitudine bună deşi câştigasem cu 2-0 în tur. Băieţii au înţeles mesajul meu şi au făcut o partidă bună”, a spus Dică.

El a precizat că următoarea adversară, Hajduk Split, este o echipă puternică. “Hajduk e o echipă puternică, i-am văzut, cu agresivitate pe teren propriu, încurajaţi şi de fani, joacă un 4-3-3, sunt o echipă ofensivă. Ar fi foarte bine dacă am reuşi să aducem un atacant până jucăm cu Hajduk. Vom vedea ce va fi. Cred că va fi o dublă foarte grea, pentru că şi ei sunt obişnuiţi să joace în cupele europene”, a afirmat Dică.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Rudar Velenje, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda următoare a competiţiei. În tur, FCSB a câştigat cu 2-0.

Pe Arena Naţională, golurile au fost marcate de Tănase ’22 (penalti), Moruţan ’49, Coman ‘68 şi Daniel Benzar '90+3.

În turul trei preliminar al Ligii Europa, FCSB va întâlni echipa lui Steliano Filip, Hajduk Split, la 9 august, în deplasare, şi 16 august, la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.