Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, duminică seară, după remiza înregistrată de FCSB în meciul cu Dinamo, scor 1-1, că Harlem Gnohere nu ar fi trebuit să fie eliminat şi că l-a nemulţumit şi felul în care a interpretat arbitrul alte faze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La eliminarea lui Gnohere eram nervos la adresa arbitrului, pentru că nu poţi să dai roşu la un asemenea fault. După părerea mea nu era clar de roşu. Am fost nemulţumit de unele faze pentru cum le-a interpretat. Probabil că în Liga Campionilor e concentrarea mai mare”, a spus Dică.

Nicolae Dică a criticat gazonul de pe Arena Naţională, spunând că nici în Liga a II-a nu există un astfel de gazon. “Eu sper să reuşească să facă ceva la gazon pentru că nici în Liga a II-a nu avem un gazon aşa de prost. Nu e uşor să joci pe un astfel de teren, plin de nisip şi pământ. Aţi văzut că şi Nistor a făcut ruptură în minutul 30. Eu sper ca în trei săptămâni să se facă ceva cu acest gazon”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Au marcat Salomao '40 (p) pentru Dinamo şi Tănase '48 pentru FCSB.

În minutul 52, Gnohere a fost eliminat cu roşu direct pentru un fault asupra lui Cooper, la mijlocul terenului.

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.