Noul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Saburtalo, din manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League, este extrem de important. El a confirmat că nu va avea salariu, dar va avea clauză de reziliere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am venit înaintea unui joc foarte important pentru echipă şi club şi sper să începem cu dreptul. Am avut o discuţie cu patronul echipei, de a-mi da libertate şi a-mi pune ideile în aplicare. Pentru mine ca antrenor, banii sunt pe ultimul loc. În general, când un antrenor de la FCSB pleacă, să fiu sunat. M-a sunat luni dimineaţă şi am discutat până seara târziu. Eu comunic, ascult ideile celor din jur şi apoi fac ce cred eu. Salariu nu există, dar clauză de reziliere există. Nu aş fi avut nicio problemă în a lucra cu Florin Tănase. Ştiam de luni că Tănase va pleca, aseară am aflat că va pleca de astăzi, pierdem un jucător important, asta este viaţa, voi încerca cu ce avem la dispoziţie să reuşim mâine să ne calificăm. Am vorbit despre anumiţi jucători cu patronul, cu MM Stoica. Vom face totul să intrăm în grupe, este bine şi pentru club şi pentru fotbalul românesc. Cu Saburtalo trebuie să fim o echipă, să dăm totul pe teren. Eu am nevoie de un grup, nu de individualităţi", a declarat Dică.

Meciul FCSB - Saburtalo, din manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League, va avea loc, joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

În tur, echipa din Georgia s-a impus, scor 1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.