Tehnicianul Nicolae Dică a declarat luni seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 2-0, că este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi şi că le-a cerut şi după 1-0 să facă pressing avansat. El a precizat că FCSB are şanse la titlu cu o astfel de atitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Victorie importantă, un meci foarte greu pentru noi. Era important pentru noi să câştigăm acest joc ca să rămânem pe lonul doi. Am făcut o partidă foarte bună. A doua repriză am dominat-o clar, am avut 6-7 ocazii de a marca. Băieţii au avut o atitudine bună. Cu această atitudine aveam şanse să câştigăm campionatul. Le-am cerut băieţilor să facem pressing avansat şi după 1-0. Atunci când facem ceea ce pregătim în antrenament nu ne poate sta nimeni în cale. În mare am făcut în această seară ceea ce am pregătit. Au fost lucruri bune care s-au întâmplat în această seară. Dar este un joc, urmează două jocuri pe care trebuie să le câştigăm”, a spus Dică la Digi Sport.

Dică a precizat că l-a înlocuit pe Nedelcu la începutul reprizei secunde deoarece se temea ca jucătorul să nu primească al doilea cartonaş galben.  

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Nicolae Dică a menţionat că înainte de joc i-a văzut pe fotbalişti pozitivi, deşi partida a fost amânată de duminică. “Au trecut mai greu orele. Le-am spus jucătorilor că s-au antrenat foatre bine. I-am văzut pozitivi şi am încercat şi eu să le dau un moral bun. Eram pregătiţi să jucăm şi aseară, dar asta e”.

Tehnicianul consideră că FCSB trebuie să câştige şi partida din etapa următoare, cu FC Botoşani, pentră că altfel “această victorie nu va însemna nimic:.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, scor 2-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-o partidă din etapa a XIX-a a Ligii I.

Meciul ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 20.00, dar a fost amânat pentru luni din cauza ceţii.

Au marcat Florin Tănase ’41 şi Lucian Filip ’77.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.