Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat duminică seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, că formaţia sa are o problemă la fazele fixe, dar speră să o rezolve.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am mai creat 3-4 ocazii de a marca. Nu ne-au surpirns, pentru că şiam că de multe ori joacă minge lungă pe Fortes. Avem o problemă la fazele fixe, am şi schimbat faţă de anul trecut, acum facem un mix, dar din păcate nu reuşim să câştigăm duelurile. Am lucrat la treaba asta, mai lucrăm în continuare şi sperăm să nu se mai întâmple la meciurile viitoare. Îmi doresc să nu primim gol, dar atâta timp cât reuşim să facem lucruri bune pe faza ofensivă este un lucru pozitiv", a spus Dică la Digi Sport.

El a precizat că este nevoie de răbdare în cazul lui Raul Rusescu şi că are încredere în acest jucător.

Dică a mai spus că îşi doreşte aducerea a cel puţin unui fundaş central şi că în ceea ce priveşte eventualele plecări, este posibil orice.

Nicolae Dică a menţionat că Bălaşa este la 80-90 la sută capacitate şi speră ca până la returul cu Hajduk Split, din Liga Europa, "să fie sută la sută".

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a revenit după ce a fost condusă cu 1-0.

Gazdele au marcat prin Fofana ’30. Pentru FCSB au înscris Moruţan ’49, Gnohere ’63 şi Coman ’83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.