Tehnicianul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 4-1, că jucătorii săi ar trebui să înscrie mai multe goluri, având în vedere numărul ocaziilor create. El consideră însă că echipa merită felicitări pentru atitudine şi concentrare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Meciul l-am făcut noi uşor, pentru că am început jocul foarte bine. Băieţii merită felicitaţi pentru că au avut o atitudine bună, au fost concentraţi de la început. Lucrul pozitiv este că astăzi am schimbat zece jucători şi băieţii au avut o atitudine bună, au fost concentraţi şi nu s-au gândit la jocul cu Rapid Viena. Cred că ar trebui să marcăm mai multe goluri. Marcăm puţin faţă de ocaziile pe care le avem. Dar băieţii merită felicitaţi”, a spus Dică la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică aproape de la început. Portarii titulari ai celor două echipe au fost înlocuiţi pe parcursul partidei din cauza unor probleme medicale.

Golurile au fost marcate de Ionuţ Vână ’72 pentru Viitorul şi Florinel Coman ’45, Dennis Man ’52, Daniel Benzar ’82 şi Raul Rusescu ’89 pentru FCSB.

În minutul 5, de la FC Viitorul a fost eliminat Virgil Ghiţă pentru o intervenţie la Coman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.