Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că are mare încredere în Mihai Bălaşa, jucător criticat de Gigi Becali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut o discuţie chiar astăzi cu Bălaşa, am mare încredere în el, e un jucător care ne-a ajutat foarte mult anul trecut. Nu trebuie să simtă nicio problemă”, a spus antrenorul FCSB.

În ceea ce îl priveşte pe Raul Rusescu, care a revenit luni la FCSB, Dică a spus că vrea să îl introducă în angrenajul echipei cât mai rapid. “Trebuie să avem răbdare cu el, nu a mai jucat un joc oficial de un an, are doar un joc amical jucat acum vreo două săptămâni, dar s-a antrenat. Voi încerca să-l introduc cât mai repede în angrenajul echipei".

Dică a menţionat că Filipe Teixeira este în lot pentru meciul cu Hajduk Split. “Teixeira s-a antrenat cu echipa în ultimele zile, este în lot pentru meciul de mâine, veţi vedea mâine dacă este titular”.

Meciul Hajduk Split - FCSB, contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 21.45. Returul este programat la 16 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.