Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a decis ca Denis Alibec, Marko Momcilovici şi Dragoş Nedelcu să nu facă parte din lotul pentru meciul cu Lugano, deoarece Alibec şi Nedelcu au probleme medicale, iar Momcilovici trebuie menajat în vederea partidelor următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicolae Dică a precizat că este posibil ca Nedelcu să lipsească de pe teren două săptămâni. 

"Sper să nu conteze că cei trei au rămas acasă. La Alibec, am discutat cu el, avea o problemă la spate şi e sub tratament. Pe Marko am decis să-l odihnesc, iar cu Nedelcu la fel am decis să rămână pentru că a jucat ultimele jocuri 90 de minute şi avem nevoie de el. Am înţeles că Nedelcu ar avea şi o problemă la picior. A făcut un RMN şi este posibil să lipească două săptămâni", a spus Dică.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El consideră că meciul cu Lugano va fi dificil, deşi echipa elveţiană trece printr-o perioadă grea în campionatul intern. "Ne aşteaptă o partidă grea, chiar dacă din afară s-au spune că este uşoară. Cei de la Lugano trec printr-o perioadă mai dificilă în campionat, dar consider că mâine seară vom avea un meci foarte greu. Sunt o echipă bună. Am venit ca să câştigăm şi să avem o şansă mare de a ne califica în primăvara europeană", a adăugat tehnicianul.

Meciul Lugano - FCSB, din grupa G a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, la Lucerna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.