Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă, a anunţat gruparea piteşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică, secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă.

De pregătirea echipei se va ocupa Valentin Năstase, fost jucător al echipei FC Argeş, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică.

În iunie, Nicolae Dică semnase un contract pe trei ani cu FC Argeş pentru postul de manager general, având ca obiectiv promovarea în Liga I.

După zece etape, FC Argeş este pe locul 6, cu 16 puncte în clasamentul Ligii a II-a, la şase puncte de liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Sâmbătă, în ultimul meci, FC Argeş a piedut cu 3-0 meciul cu ASU Politehnica Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.