Preşedintele clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, Diószegi László, a notat, vineri, într-un comunicat, că echipa şi-a depăşit obiectivul, calificându-se în play-off-ul Ligii I, rezultat la care nu s-ar fi gândit nimeni la începutul campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a menţionat că Sepsi este pe un drum bun şi că o evaluare se va face la finalul sezonului. Diószegi László a făcut un apel la unitate şi ca echipa să fie susţinută în continuare.

Dragi prieteni ai fotbalului

În ultimele zile am constatat o nemulţumire cu privire la performanţele echipei. Vreau să vă reamintesc că la începutul campionatului am stabilit un obiectiv: o clasare mai bună decât anul trecut. Echipa şi-a depăşit obiectivul şi s-a calificat în play-off, un rezultat la care nu s-ar fi gândit nimeni la începutul campionatului. Să nu uităm nici faptul că 2018-2019 este doar al doilea sezon în Liga 1 din istoria Sepsi OSK.
Sunt mulţumit că echipa s-a calificat în play-off, însă o evaluare vom face la finalul sezonului împreună cu antrenorii şi staff-ul echipei. În acest context, aş mai menţiona că în play-off întâlnim cele mai bune echipe din ţară, campioane ale României, şi care sunt cu mulţi paşi înaintea noastră şi în ceea ce priveşte bugetul, infrastructura sau lotul de jucători.
Asta nu înseamnă că vom contabiliza înfrângerea la fiecare meci, dar, aşa cum am mai spus, trebuie să fim realişti.
Apreciez că suntem pe un drum bun, iar rezultatele echipei confirmă acest lucru, însă şi în continuare trebuie să rămânem uniţi, iar ca proprietar de club de fiecare dată pentru mine pe primul loc se va situa interesul echipei şi al clubului.
Din acest motiv fac apel la toată lumea să sprijine în continuare echipa fiindcă împreună am obţinut acest rezultat extraordinar. Următorul sezon competiţional va fi şi mai greu pentru Sepsi OSK, dar sunt convins că şi în viitor forţa noastră va consta în unitate. Aceasta este cheia succesului!
Cu respect
Diószegi László
”, este comunicatul semnat de conducătorul clubului din Sfântu Gheorghe.

În sezonul trecut, Sepsi a jucat în play-out-ul Ligii I, pe care l-a încheiat pe locul trei, după Dinamo şi FC Botoşani. Per total, echipa Sepsi a încheiat pe poziţia a noua.

În actualul sezon, Sepsi Sfântu Gheorghe a ajuns în play-off, fază în care ocupă locul şase, ultimul, după patru etape, cu un punc mai puţin decât a cincea clasată, Astra Giurgiu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.