La începutul Cupei Mondiale 2022 din Qatar, atacantul Karim Benzema s-a accidentat din nou în timpul antrenamentului, cu puţin timp înainte de primul meci al Franţei împotriva Australiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Madrilenul, care a fost indisponibil pentru restul competiţiei, a părăsit apoi Doha în miezul nopţii. Conform unor informaţii, Balonul de Aur din 2022 ar fi putut rămâne în grup şi ar fi putut fi restabilit pentru finalul Cupei Mondiale. O versiune pe care Didier Deschamps o infirmă total: „Tot ce s-a spus după Cupa Mondială este fals! Este o minciună sfruntată”, a spus el, într-un interviu pentru Le Figaro.

Selecţionerul Didier Deschamps a vrut să clarifice lucrurile prezentând versiunea sa asupra faptelor. „În primul rând, am făcut lucrurile (din punct de vedere medical) aşa cum a trebuit şi Karim ştie bine. A sosit de la Real Madrid după câteva săptămâni fără activitate. El a avut ca obiectiv, la începutul cantonamentului, să fie disponibil pentru primul meci. În mintea mea, era un obiectiv, nu o obligaţie. La fel ca şi la Raphaël Varane. La fiecare şedinţă de antrenament, ne-am adaptat. S-a accidentat cu două zile înainte de meciul de deschidere. Medicul nostru l-a însoţit la clinică, se întorc la hotel la 00:15....”, a spus Didier Deschamps pentru Le Figaro.

Înainte de a reveni la discuţia lui cu „KB9”, în camera lui: "L-am văzut pe Karim în camera lui cu Franck Le Gall la 00:30. Între timp, Karim a transmis buletinul medical unei persoane în care are încredere din Madrid. Este supărat, îmi spune că e mort (pentru restul competiţiei). Examenele sugerează o revenire pe la 10 decembrie, discutăm împreună, înţeleg dezamăgirea lui. Ies din camera lui în jurul orei 1 dimineata, ii spun lui Karim să nu se grăbească să se întoarcă acasă. Mă duc să mă culc, jucătorii dorm. Când mă trezesc a doua zi dimineaţă, mi se spune că a plecat. Hotărâse să plece cu un zbor comercial. Îi scriu, mi-a răspuns când a aterizat. Acesta este adevărul, există doar unul singur şi atât.”

O versiune a faptelor aşteptată de săptămâni lungi şi care l-a făcut pe Karim Benzema să reacţioneze. „Dar câtă îndrăzneală”, a postat el într-un story pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.