Antrenorul interimar al FCSB, Mihai Pintilii, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Rapid este favorită să câştige derbiul din etapa a XVII-a din Superligă. De asemenea, el a reafirmat că încă nu este pregătit să devină antrenor principal la FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este derbiul campionatului, singurul care a rămas şi cred că este cel mai important meci al nostru. Sper din tot sufletul să le facem o bucurie suporterilor şi să câştigăm acest meci. Normal că Rapid este favorită ca urmare a locului din clasament, dar în derbiuri niciodată nu contează chestia asta", a declarat Pintilii.

El a reiterat că nu este pregătit să devină antrenor principal la FCSB.

"Eu am mai spus, mai durează până să devin eu antrenor principal la această echipă. E normal să fiu lângă jucători, pentru că am fost lângă ei în vestiar tot timpul şi am încercat tot timpul să le dau soluţii problemelor, dar eu încă nu sunt pregătit să le fiu antrenor. Ar trebui să mă schimb eu total", a precizat Mihai Pintilii..

Partida FCSB - Rapid, din cadrul etapei a 17-a din Superligă, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

Meciul va fi arbitrat de Sebastian Colţescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.