Atacantul echipei CFR Cluj, Valentin Costache, a declarat, duminică seară, după remiza cu FCSB, scor 3-3, că în play-off va fi mult mai greu şi crede că titlul în Liga ! se va decide în ultima sau penultima etapă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem mulţumiţi şi cu un egal, deşi ar fi fost bine sâ câştigăm. Vine ş playoff-ul, se înjumătăţesc punctele, va fi greu, va fi alt campionat. Nu este titlul adjudecat, probabil se va decide în ultima sau penultima etapă. Eram foare supăraţi, când primeşti în minutul 90+4 gol, nu prea e ok, te afectează la moral. Încă nu suntem sută la sută, cred că pentru oameni a fost un meci frumos, şase goluri, la opt seara, duminică...Dacă sunt la fel ca şi azi, dacă daut goluri, am şanse la naţională", a declarat Costache.

La rândul său, fundaşul Andrei Miron a declarat că FCSB va lupta până la capăt pentru campionat. "A fost nn meci în care abia aşteptau fazele fixe. La cum a decurs jocul, cred că rezultatul este ok. Vom lupta până la capăt. Sper să ne apropiem cât mai mult de ei. Popescu a marcat un gol fenomenal, nu este o surpriză. Cu Dinamo este un derbi, se va juca foarte tare, va fi un meci foarte dur. Nu înţeleg spectatorii care au scandat demisia, probabil se aşteptau să câştigăm, sper să-i ţinem lângă noi".

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a XXII-a campionatului, în care gazdele au înscris ultimul gol după minutul 90.

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor, cu 58 de puncte, în timp ce FCSB este pe doi, cu 48 de puncte. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 38 de puncte.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.