Jucătorul Dennis Man a declarat, joi seară, că victoria României cu Islanda îi aduce mare bucurie şi este fericit şi încrezător pentru următoarele meciuri. El a afirmat că la echipa naţională este un grup grozav şi avea nevoie de această victorie, care aduce încredere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt trei puncte importante, ne bucurăm că am reuşit să le luăm, suntem foarte fericiţi. Am reuşit să înscriu cu dreptul, mă bucur, mergem încrezători la următoarele meciuri. Aveam nevoie de încredere, de puţină motivaţie. Luptăm la victorie, cu acest gând intrăm pe teren, am încredere mare în băieţi, suntem un grup grozav.  Rezultatul Macedoniei de Nord cu Armenia (0-0) este bun pentru noi, mergem încrezători şi vom da totul. Dorinţa de a merge la Mondial este foarte mare, este un vis pentru noi. Mister a avut încredere în noi, ne-a încurajat, ne bucurăm că am reuşit aici, ne-am luat revanşa şi mergem acasă fericiţi. Mă simt foarte bine la naţională, vin cu plăcere, mă bucur când sunt cu ei", a declarat Man.

Man a afirmat, în această săptămână, că ascultă manele, iar acest lucru a iscat mai multe comentarii din partea altor oameni de fotbal. Man a vorbit şi despre acest aspect. "Întrebarea a fost nu ce melodii mă motivează, ci din 30 de meldii câte sunt manele. Dacă unii cred că e mai bine să vorbească despre asta, eu nu am ce să fac".

România a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Islandei, în etapa a IV-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În acest meci s-a accidentat, probabil destul de grav, atacantul Denis Alibec.

Au marcat: Man '47, Stanciu '83.

Tot joi, s-au jucat în această grupă meciurile Liechtenstein - Germania, scor 0-2 (Werner '41, Sane '77), şi Macedonia de Nord - Armenia, scor 0-0.

Clasamentul Grupei J după aceste partide: 1. Amenia - 10 puncte, 2. Germania - 9 puncte, 3. Macedonia de Nord - 7 puncte, 4. România - 6 puncte, 5. Islanda - trei puncte, 6. Liechtenstein - niciun punct.

Următoarele partide ale tricolorilor în această lună sunt:

5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21.45 – Arena Naţională (Bucureşti);

8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21.45 – Tose Proeski Arena (Skopje).



 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.