Dennis Man şi George Puşcaş, autorii celor două goluri ale naţionalei Under 21 a României la meciul cu Ţara Galilor, s-au declarat, vineri seară, încântaţi şi mândri de potenţiala calificare la Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne bucură enorm această victorie. Am muncit foarte mult. La începutul campaniei nu ne gândeam că vom ajunge atât de departe, dar iată că datorită nouă în seara aceasta cred milioane de români sunt fericiţi. A fost un meci foarte greu. Ne-am dorit să facem fericiţi oamenii care au venit la stadion. Am făcut mândri mulţi români. Le mulţumim că au fost alături de noi şi au avut încredere în noi. Îi mulţumim domnului Isăilă, pentru că fără el nu ajungeam aici, şi lui Mirel Rădoi pentru că are încredere în noi. Este o seară minunată”, a spus Man la Pro X.

Tot la Pro X, George Puşcaş a declarat că nu crede că România poate pierde calificarea la meciul de marţi cu Liechtenstein. “Nu cred că se mai poate întâmpla nimic, nu cred că poate să ne mai oprească nimic. Sunt atât de mândru... Am răguşit de cât am ţipat ‘România’. A fost foarte emoţionant şi suntem foarte fericiţi că am reuşit să facem fericiţi o ţară întreagă. Mergem încrezători acolo, la Campionatul European, pentru că suntem neînvinşi în această grupă”, a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reprezentativa Under 21 a României a învins, vineri, la Cluj-Napoca, scor 2-0 (0-0), selecţionata similară a Ţării Galilor, în penultima etapă a grupei 8 de calificare la Campionatul European din 2019.

Înaintea ultimei etape, programată marţi (România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Glilor – Elveţia), echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, cu zece puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima din clasamentul grupei este adversara României din ultima etapă, Liechtenstein, care a pierdut până acum toate meciurile, astfel că nu are niciun punct.

Cele nouă câştigătoare ale grupelor de calificare merg direct la Campionatul European, iar patru din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

La partida de la Cluj-Napoca, au marcat Dennis Man ’55 şi George Puşcaş ’71.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.