Canadianul Denis Shapovalov, locul 25 ATP, a fost protagonistul unui moment artistic după ce l-a învins pe croatul Marin Cilic în turul trei la turneul de la Indian Wells, el exprimându-şi bucuria în ritmuri de rap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shapovalov l-a învins pe Cilic, locul 11 ATP, cu scorul de 6-4, 6-2.

În turul doi, el a trecut de americanul Steve Johnson, numărul 38 mondial, confruntare la finalul căreia i-a promis celei care l-a intervievat pe teren, Blair Henley, că dacă se va impune şi în runda următoare va prezenta un număr de rap după meci. Shapovalov a postat filmuleţe pe reţelele de socializare cu el cântând rap şi spune că acest hobby îl ajută să se relaxeze.

Marţi, canadianul a trebuit să se ţină de promisiune, după victoria din meciul cu Cilic. El a început stângaci, deoarece uitase versurile scrise dinainte, însă apoi şi-a luat telefonul şi şi-a prezentat numărul fără probleme. Spectatorii au ţinut ritmul aplaudând şi au ovaţionat la final.

“I'm here in Cali with the fans gettin' hella lit. Happy with the win today, now I gotta float a spit. Lovin' the support, I leave it all on the court. Fightin' like a wolf, I'll be back for more so take care and good night. Know this the good life. Hot tubs and court time. Thursday we back, ight!?”, sunt versurile scrise de Shapovalov.

“A fost amuzant. A fost ‘cool’. Este doar o parte distractivă a mea. Nu a fost uşor după meci să îmi adun gândurile şi să îmi amintesc versurile. După meciul din turul doi am vorbit despre o astfel de posibilitate şi am zis că trebuie să pregătesc ceva pentru o eventuală victorie. Aşa că am scris două-trei chestii, adurat două-trei minute. Nu m-am mai uitat la ce am scris până la meciul de azi. De aceea mă gândeam: ‘Dumnezeule, cum erau versurile? Care erau cuvintele?’”, a declarat sportivul, potrivit site-ului ATP.

În faza următoare, Denis Shapovalov îl va întâlni pe polonezul Hubert Hurkacz, locul 67 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.