Atacantul Ciprian Deac a declarat, marţi seară, că speră ca antrenorul Edward Iordănescu să rămână la CFR Cluj, în timp ce căpitanul Mario Camora a subliniat că jucătorii clujeni sunt ca o familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu simt aceeaşi bucurie, ca şi şi la primul trofeu, mă bucur că munca noastr[ a dat roade. Ce poate fi mai frumos? Cred că ar fi bine să continuăm cu el. Vrem să rămână cu noi. Ţinem mult la el, să sperăm că nu ne lasă", a declarat Deac.

"Ne bucurăm ca de fiecare dată, ne-am îndeplinit toate obiectivele. Noi suntem uniţi, suntem ca o familie, asta contează", a spus Camora, la rândul său, la televiziunile care transmit Liga I.

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Gîdea '14, Rondon '6

Înaintea partidei, care a avut loc cu spectatori în tribune, jucătorii şi staff-ul echipei CFR Cluj, campioană după penultima etapă, au fost prezentaţi după modelul din NBA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.