Fotbalistul Ciprian Deac, autorul golului tricolorilor la meciul cu Danemarca, scor 1-1, a declarat că echipa naţională are un viitor şi este pe drumul cel bun cu tehnicianul Cosmin Contra selecţioner. Referitor la el însuşi, Deac spune că va mai juca destui ani la un nivel ridicat. "O să vă săturaţi de mine cât o să mă mai vedeţi în teren", a afirmat el la Pro X.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am obţinut un rezultat de egalitate, am avut un om în minus aproape o repriză şi ne bucurăm pentru acest punct. Am făcut un joc tactic destul de bun, nu le-am dat spaţii de gol, chiar şi în 11 oameni nu au avut ocazii. Echipa naţională are viitor cu domnul Contra, e nevoie de răbdare şi să vedeţi că echipa naţională e pe drumul cel bun. O să arate din ce în ce mai bine", a spus Deac.

Ciprian Deac, în vârstă de 31 de ani, este de părere că mai poate juca destui ani la un nivel ridicat: "Nu mă consider aşa bătrân, eu cred că mai pot juca destui ani la un nivel destul de ridicat. O să vă săturaţi de mine cât o să mă mai vedeţi în teren".

Deac se bucură că Adrian Mutu va ocupa un post în cadrul FRF: "Adi e un om de fotbal şi un om care înţelege foarte bine acest fenomen".

Formaţia României a remizat, duminică, la Copenhaga, cu Danemarca, scor 1-1 (0-0), în ultima partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, tricolorii egalând prin Deac, în minutul 88, când se aflau în inferiortate numerică după eliminarea lui Cristian Ganea (minutul 63). Fără şanse de calificare la turneul final după primele opt etape, România a ocupat locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca şi Muntenegru, acumulând doar 13 puncte în zece meciuri (trei victorii şi patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.