Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat joi seară, după meciul cu Rennes, scor 1-0, că el şi colegii săi au fost “puţin penibili” şi nu ar if trebuit să aibă problemele pe care le-au avut în contextul în care adversarii aveau doi jucători eliminaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci greu, cu toate că ei au rămas cu un om în minus încă de la început. Şi cu doi în minus ne-a fost greu. Nu suntem mulţumiţi de prestaţia din seara asta. Nu ai voie cu doi în minus să joci astfel. Am fost puţin penibili. Am avut în prima repriză trei ocazii mari în care puteam să închidem meciul. Rennes este o echipă pe care este foarte greu să o baţi aici. Meciul retur va fi cu totul altfel”, a spus Deac la Digi Sport.

CFR Cluj a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa franceză Rennes, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa. Deac a marcat în minutul 9, dintr-o lovitură liberă. Au primit cartonaşe roşii Mendy '5 şi Camavinga '46 de la gazde, respectiv Susici '82 de la CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.