Fostul internaţional croat Davor Suker, prezent în Capitală pentru lansarea logo-ului Euro-2020 în calitate de membru în Comitetul Executiv al UEFA, a declarat că Bucureştiul este pregătit pentru a găzdui meciuri din cadrul competiţiei, subliniind că şi-ar dori şi în Croaţia un stadion precum Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt fericit să fiu aici, sunt prima oară aici, este un oraş frumos, o ţară frumoasă. Bucureştiul este pregătit, aveţi un stadion minunat, aş vrea să avem şi noi, dar nu avem. Mai trebuie lucrat la infrastuctură, trebuie sprijinul politicienilor, trebuie noroc", a afirmat Suker.

Suker crede că selecţionerul Christoph Daum este un antrenor foarte bun, care va duce România la Cupa Mondială din Rusia. "Aveţi un antrenor minunat, o federaţie minunată, trebuie să susţineţi echipa, este o muncă de echipă, trebuie muncit în fiecare zi. România va fi la CM-2018. Noi nu am încercat un antrenor străin, dar ştiu că Daum este un antrenor minunat şi va duce echipa la CM-2018. Uneori e nevoie de suferinţă, nu fiecare meci înseamnă trei puncte. Are nevoie de sprijin, aveţi o echipă minunată, sunteţi doar la început. Aveţi jucători la fel de buni ca ai noştri. Din trecut mă gândesc la Hagi, Popescu, Lupescu, Stelea", a spus el.

Logo-ul oraşului Bucureşti pentru Campionatul European din 2020 a fost lansat, sâmbătă, la Arena Naţională, Podul Basarab fiind element de legătură între gazdele competiţiei.

La lansare au fost prezenţi primarul Capitalei, Gabriela Firea, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, selecţionerul Christoph Daum, Gabriela Szabo, George Cosac, Ionuţ Lupescu sau Davor Suker, membru în Comitetul Executiv al UEFA.

În cadrul evenimentului a fost prezentat un film despre istoria de 60 de ani a Campionatului European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.