David şi Victoria Beckham au anunţat că donează ţinutele purtate la nunta prinţului Harry al Marii Britanii cu fosta actriţă americană Meghan Markle fondului We Love Manchester, pentru ajutorarea victimelor atacului de anul trecut de la Manchester, soldat cu 22 de morţi şi peste o sută de răniţi, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pentru susţinerea activităţii incredibile a We Love Manchester şi a familiilor afectate de atacul de anul trecut de la Manchester, eu şi David Beckham vă oferim şansa de a deveni posesorii ţinutelor noastre de la nuntă”, a scris Victoria Beckham pe Instagram.

La nunta regală, David Beckham a purtat un costum Dior de culoare închisă, cu iniţialele sale brodate în interior, iar Victoria a purtat o rochie bleumarin din propria sa colecţie.

 

 

To support the incredible work of The We Love Manchester Emergency Fund and the families affected by the Manchester attack last year, @davidbeckham and I have partnered with @omazeworld to give you the chance to own our wedding outfits. Please visit omaze.com/beckham for details. x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Pentru a avea şansa de a obţine ţinutele celor doi, fanii vor trebui să participe la o tragere la sorţi online, pentru care preţul biletelor porneşte de la 18 lire sterline.

La 22 mai 2017, Manchester Arena a fost scena unui atentat, după un concert al cântăreţei Ariana Grande. În arena a fost detonată o bombă care a ucis 22 de persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.