David Popovici încheie un an 2022 fantastic, cu 14 medalii cucerite la cele cinci mari competiţii la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Elevul antrenorului Adrian Rădulescu a uimit lumea nataţiei cu ”dubla de aur” realizată în probele de 100 şi 200 m liber la Mondialul de seniori, Europeanul de juniori, Europeanul de seniori şi Mondialul de juniori.
 
El este şi deţinătorul recordului mondial la 100 metri liber.

Din 20 iunie până pe 5 septembrie 2022, în mai puţin de trei luni, a cucerit 13 medalii – dintre care 4 de aur la seniori şi 7 la juniori, la patru dintre cele mai importante competiţii de înot din lume – Mondialele de seniori de la Budapesta (iunie), Europenele de juniori de la Otopeni (iulie), Europenele de seniori de la Roma (august), Mondialele de juniori de la Lima (august- septembrie).

Duminică, la Melbourne, el a devenit vicecampion mondial şi la 200 metri liber în bazin scurt.

La 15 septembrie, el a împlinit 18 ani.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.