Înotătotul David Popovici a declarat că are un viitor strălucitor, după ce a fost, marţi, la două secunde de o medalie la JO de la Tokyo, în proba de 200 de metri liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt al patrulea cel mai bun din lume. Am îndrăznit să visez la o medalie, dar nu acesta a fost scopul şi primul gând cu care am venit aici a fost să dau cât de tare pot eu. Mi-am făcut un best time şi nu aş putea fi mai satisfăcut. Faptul că am fost la două sutimi de medalie îmi arată cât de strălucitor este viitorul. A fost foarte frumos, vedeam fotografii, vedeam tribuna, vedeam mâini ridicate, ştiam că de acasă se uită toată lumea şi toată România. Vă mulţumesc că v-aţi trezit!",a  declarat sportivul de 16 ani, pentru TVR1.

Sportivul David Popovici a ocupat locul 4 în finala la 200 metri liber, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportivul Robert Glinţă a ocupat locul 8 în proba de 100 metri spate la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

În vârstă de 16 ani, Popovici a încheiat cursa cu timpul de 1.44.68.

Titlul olimpic a fost câştigat de britanicul Tom Dean, cu timpul de 1.44.22.

Locul doi a fost ocupat de Duncan Scott (1.44.26), iar pe trei a fost brazilianul Fernando Scheffer (1.44.66).

Popovici va mai evolua, marţi, în serii la 100 metri liber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.