Portarul echipei Napoli, David Ospina, care a ajuns la spital după ce s-a prăbuşit pe teren duminică, la meciul cu Udinese, din Serie A, a fost externat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“David este mult mai bine. Suntem acasă, mai liniştiţi şi aşteptând să treacă şocul complet”, a notat Jesy Sterling, soţia lui Ospina, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quiero aprovechar para agradecer primero que todo a Dios por la salud de David, vivi momentos de demasiada angustia y desesperación al no poder hacer mucho Les cuento que David se encuentra muchísimo mejor, ya estamos en casa un poco mas tranquilos y esperando que pase totalmente el susto, segundo aprovecho para agradecer a todos por sus oraciones y por estar pendientes de el!! Han sido muchisimos los mensajes bonitos!! De nuevo gracias les estare contando mas... @d_ospina1

A post shared by Administradora De Empresas (@jesysterling) on

Ospina s-a ciocnit de atacantul Ignacio Pussetto în minutul 5 al partidei de duminică, apoi a continuat jocul, după ce a primit îngrijiri medicale şi a primit un bandaj în jurul capului. Ulterior, el s-a prăbuşit pe teren în minutul 41, pierzându-şi cunoştinţa. Echipele medicale au intrat imediat pe teren şi jucătorul columbian a fost transportat la spital.

Napoli, fără fundaşul Vald Chiricheş, accidentat, s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (2-2), în faţa formaţiei Udinese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.