Selecţionerul Christoph Daum a declarat, după meciul cu Armenia, scor 1-0, că este atacat constant de când a preluat conducerea naţionalei României, iar acum are şi el îndoieli în privinţa rămânerii la reprezentativa tricoloră. El a menţionat însă că nu vrea să fugă, să renunţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat în conferinţa de presă ce le-ar răspunde suporterilor care au scandat "Demisia" pe Arena Naţională, el a răspuns: "Nu ştiu ce să le răspund. Aş lăsa să treacă timpul, măcar 24 de ore, nu să reacţionăm pe moment, dar întreb şi eu: «Sunt reprezentativi aceşti oameni pentru România?» Sunt atacat constant de un an, de când am venit, dar eu nu vreau să fug, să renunţ. Şi eu mă întreb uneori ce e mai bine pentru fotbalul românesc. Acum şi eu am îndoieli că trebuie să continui, pentru că am şi eu limitele mele. Nu îmi doresc să trăiesc sub aceste acuze. Eu pot pleca mâine dacă aveţi o alternativă mai bună. Eu ştiu că dau tot ce am mai bun pentru echipa naţională şi am o responsabilitate să lucrez cu aceşti jucători".

Christoph Daum a precizat că dacă avea contract până în 2020 putea să ignore scandările."Trebuie însă să trecem împreună peste aceste dificultăţi. Dacă după meciul din Muntenegru nu vor mai exista şanse de calificare, poate că FRF se va decide în privinţa contractului meu", a adăugat el.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, selecţionata Armeniei, într-un meci contând pentru etapa a şaptea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Golul a fost marcat de Alexandru Maxim, în minutul 90+1. Maxim a deviat mingea în poartă de la aproximativ patru metri, după un şut de pe partea dreaptă al lui Benzar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.