Jucătorul Darius Olaru a declarat, luni, că FCSB este din nou "la mâna ei", după victoria cu FC Voluntari, scor 4-0. Florin Tănase a subliniat că FCSB se poate impune la meciul de săptămâna viitoare cu echipa campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Darius Olaru, important este acum faptul că FCSB depinde doar de ea în lupta pentru titlu: "A fost un meci greu, veneam după o înfrângere, acum trebuie să mergem la Cluj pregătiţi pentru derbi. S-au încurcat şi ei de mai multe ori, nu am ştiut să profităm, dar în această seară am câştigat şi suntem iar la mâna noastră. Mergem încrezători şi sper să obţinem victoria. Vrem cele trei puncte cu CFR, vom lupta până la final", a declarat Olaru la televiziunile care transmis meciurile din Liga 1.

Ianis Stoica a subliniat că FCSB merge la derbiul cu CFR Cluj pentru victorie: "Mergem la CFR să câştigăm cele trei puncte, dacă nu mergem pentru asta, mai bine nu ne deplasăm".

Florin Tănase a afirmat că pentru FCSB era importantă victoria: "Eram obligaţi să câştigăm, trebuie să ne păstrăm şi locul 2, dacă vom câştiga la CFR, ne apropiem de titlu. Vom avea nevoie şi de şansă. Putem câştiga".

Formaţia FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a IV-a din play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor şi s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Golurile au fost marcate de Olaru '5, I. Stoica '26 şi Fl. Tănase '70, '78.

Săptămâna viitoare, FCSB joacă în deplasare cu CFR Cluj, în derbiul etapei a cincea.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.