Mijlocaşul Darius Olaru a declarat, marţi seară, că se bucură că a fost convocat la naţională, deşi regretă că acest lucru s-a întâmplat după ce mai mulţi jucători s-au infectat cu Covid-19, şi a subliniat că România ar fi meritat victoria în amicalul cu Israel de la Netanya, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am prins convocarea, chiar dacă nu-mi doream aşa, le doresc multă sănătate celorlalţi jucători. Am făcut un meci bun, cred că meritam victoria, am avut ocazia de a ne desprinde, dar nu am reuşit. Am avut o discuţie cu Mister, mi s-a explicat de ce nu am fost convocat iniţial, dar ştiu ce am de făcut. De la meci la meci am crescut, sper să îmi fac treaba la club şi să fiu iar aici. M-am bucurat că a venit domnul Iordănescu, dar oricine ar fi fost mi-aş fi făcut treaba să fiu aici. M-am simţit bine în tricoul naţionalei, sper de la meci la meci să creştem şi cu siguranţă putem fi la Euro-2024", a declarat Olaru la Pro X.

România a remizat, marţi, în deplasare, la Netanya, scor 2-2 (2-0), într-un meci amical disputat cu reprezentativa Israelului. Tricolorii au condus cu 2-0, dar au evoluat foarte slab în repriza a doua, putând chiar pierde partida.

Au marcat: Cicâldău '10, Man '23 / Dabbour '56, '85.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.