Tehnicianul Dario Bonetti a declarat, luni seară, că victoria obţinută de Dinamo cu FC Voluntari este foarte importantă, dar mai importantă este evoluţia echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este foarte importantă victoria, dar pentru mine a fost mai importantă evoluţia. Am aşteptat să le văd evoluţia pe teren şi totul a fost pozitiv. Victoria este pentru suporteri, clubul supravieţuieşte datorită lor. În repriza a doua puteam da cinci-şase goluri. Această victorie ne dă puţină linişte. Sorescu este un jucător mare, ca o maşină de Formula 1, are calităţi, poate juca în mai multe poziţii şi poate face diferenţa", a declarat Bonetti la posturile care transmit Liga I.

Formaţia Dinamo a început nou sezon al Ligii I cu victorie, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa FC Voluntari. Căpitanul Deian Sorescu a fost marcatorul dinamoviştilor.

Pentru Dinamo a marcat Sorescu '44, '59 şi '72, iar pentru FC Voluntari au punctat Fulop '14 şi Raţă '66.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.