Jucătorul rus de tenis Daniil Medvedev s-a calificat în optimi la Indian Wells, unde îl va întâlni pe germanul Alexander Zverev.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniil Medvedev, locul 6 mondial, a obţinut a 16-a victorie consecutivă, după ce a trecut de Ilia Ivaşa, scor 6-2, 3-6, 6-1. 

În meciul cu numărul 85 mondial, Medvedev a fost agasat de lentoarea suprafeţei de la turneul californian.

După pierderea celui de-al doilea set, a cerut o pauză de vestiar, avertizând, iritat: „Şi o să fiu la fel de lent ca terenul, aşa că o să dureze 25 de minute...”. Confruntat cu dezaprobarea arbitrului, el s-a corectat: „Nu, nu, dar terenul este lent, aşa că am nevoie de timp”.

Medvedev, cu trei titluri câştigate consecutiv la Rotterdam, Doha şi Dubai, nu a reuşit niciodată să depăşească optimile în deşertul californian. Va avea ocazia împotriva lui Zverev, „care joacă din ce în ce mai bine în fiecare săptămână”, a notat rusul.

Germanul, locul 14 mondial, a ajuns în optimi după victoria cu Emil Ruusuvuori (locul 59), scor 7-5, 1-6, 7-5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.