Tenismanul rus Daniil Medvedev, locul 2 mondial, a fost amendat cu 12.000 de dolari, după comportamentul de la semifinale câştigată la Australian Open în faţa grecului Stefanos Tsitsipas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amenda lui Medvedev se împarte în două: una de 4.000 de dolari (3.500 euro) pentru "conduită antisportivă" şi a doua pentru 8.000 dolari (7.000 euro) pentru "obscenitate".

În setul doi, rusul s-a certat cu arbitrul de scaun şi s-a plâns de comportamentul tatălui lui Tsitsipas, Apostolos. "Omule, eşti nebun? Şi tatăl lui poate vorbi la orice punct? Omule, esti prost? Tatăl lui poate vorbi la orice punct! Ai de gând să-mi răspunzi la întrebare? Doamne, eşti atât de rău. Uită-te la mine ! Vorbesc cu tine ! Cum poţi fi atât de rău în semifinalele unui grand slam?»

 

El şi-a cerut scuze şi a explicat apoi că a fost agasat de faptul că tatăl lui Tsitsipas vorbea mult în timpul meciului.

Şi grecul Tsitsipas a fost amendat cu 5.000 de dolari (4.500 de euro) pentru coaching.

Daniil Medvedev (Rusia), locul 2 ATP, l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (Grecia), locul 4 ATP şi cap de serie numărul 4, scor 7-6 (7/5), 4-6, 6-4, 6-1, şi s-a calificat în finală la Australian Open.

În finală, Medvedev va evolua contra spaniolului Rafael Nadal, favorit numărul 6, care vizează un al 21-lea titlu istoric de grand slam.


 

 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.