Gruparea AS Roma l-a confirmat pe Daniele De Rossi în funcţia de antrenor şi după actualul sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce ne-am întâlnit miercuri după-amiază cu Daniele De Rossi, suntem încântaţi să anunţăm că acesta va continua ca antrenor şi după sezonul 2023-2024", au anunţat joi Dan şi Ryan Friedkin.

Proprietarii AS Roma au continuat: "De când a preluat echipa, el a avut un impact pozitiv asupra clubului şi a continuat să îşi scrie istoria extraordinară cu Roma". Cu toate acestea, durata noului său contract nu a fost precizat.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

De Rossi, în vârstă de 40 de ani, fost star al AS Roma, unde şi-a petrecut aproape întreaga carieră (2001-2019), a preluat în ianuarie de la José Mourinho, cu un contract care expira la finalul sezonului. La vremea respectivă, clubul se afla pe locul 9 în Serie A.

În prezent, echipa se află pe locul 5 şi este pe cale să se califice în Liga Campionilor din sezonul următor, iar Italia va obţine un loc 5 în Liga Campionilor datorită coeficientului UEFA pentru acest sezon.

Sub conducerea lui De Rossi - care anterior a antrenat doar SPAL (2022-2023) - Roma a câştigat opt din cele unsprezece meciuri de campionat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.