Plecat de la McLaren după două sezoane, Daniel Ricciardo a anunţat că nu va evolua în 2023, dar îşi propune să revină în 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent fără întrerupere pe grilă de la jumătatea sezonului 2011, Daniel Ricciardo va lipsi în 2023.

„Cred că asta este realitatea: nu voi fi pe grilă în 2023. Voi încerca să mă pregătesc pentru 2024. Este ca şi cum aş apăsa puţin butonul de pauză. Deşi sună distractiv să concurezi într-o altă disciplină, mental nu sunt încă acolo. Sunt încă atât de angajat (în Formula 1) şi cred că o perioadă fără loc îmi va face bine ”, a afirmat Ricciardo, care are 8 victorii în 227 de Mari Premii.

McLaren a oficializat despărţirea de sportivul din Perth la sfârşitul lunii august pentru a-l promova pe Oscar Piastri. În acest sezon, Ricciardo este doar pe locul 11 ​​în clasamentul piloţilor (29 de puncte), departe de coechipierul său Lando Norris (al 7-lea, 100 de puncte). Are o victorie cu McLaren, la Marele Premiu al Italiei din 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.