Antrenorul Daniel Opriţa a anunţat, sâmbătă seară, că va pleca de la conducerea tehnică a echipei Juventus Bucureşti. În vârstă de 36 de ani, Opriţa pregătea Juventus Bucureşti din 2015.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eram încrezători că puteam scoate un rezultat bun. În zece oameni am dominat Steaua, chiar dacă nu a jucat cu mulţi titulari, sunt jucători valoroşi. Sunt mândru de jucătorii mei, şi-au dorit. Vreau să renunţ la echipă, e ultimul meci, nu are rost să continui, în acest mod îmi risc sănătatea, familia. Am plecat la luptă cu o şurubelniţă să mă bat cu tancurile. Băieţii cu care am jucat la liga a doua şi a treia sunt în stare să plece cu mine. Sunt tânăr, o iau de la capăt şi din liga a doua şi a treia, muncesc dacă trebuie. Aş fi vrut mai multă susţinere, eu nu am voie să mă cert cu arbitrii...nu mai are rost să mai vorbesc", a spus Opriţa.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa Juventus Bucureşti, în etapa a şaptea a Ligii I. Artur Jorge a marcat un autogol, în secunda 13, la primul meci disputat pentru FCSB.

Pentru FCSB au marcat Romario Benzar (22) şi Dennis Man (34), iar Juventus Bucureşti a punctat prin autogolul lui Artur Jorge din minutul 1.

În minutul 90+5, Călinţaru a ratat o lovitură de la 11 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.