Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu a transmis un mesaj de susţinere pentru Ionuţ Lupescu, candidat la funcţia de preşedinte al FRF, în care arată că fostul internaţional reprezintă cea mai bună variantă pentru a schimba ceva în fotbalul românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De ce Ionuţ Lupescu? Eu cred că este cea mai bună variantă pentru a schimba ceva în fotbalul românesc, un om cu o calitate profesională ireproşabilă. Pe lângă faptul că a fost un mare fotbalist, experienţa pe care a acumulat-o la FRF şi la UEFA îl îndreptăţeşte să ne conducă spre un viitor mai bun în fotbalul românesc”, a spus Dănciulescu.

Susţinerea lui Dănciulescu pentru cadidatura lui Lupescu preşedinţia FRF coincide cu cea a clubului său. FC Dinamo a trimis iniţial o adeziune pentru candidatura actualului conducător de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, dar a anunţat oficial susţinerea lui Lupescu după ce fostul internaţional şi-a făcut publică participarea la alegerile din 18 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.