Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în perioada de pauză de după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 0-3, lucrurile s-au remediat şi acum atmosfera la echipă este bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Meciul cu Astra, complicat. Chiar dacă nu au pierdut până în acest moment au schimbat antrenorul, a venit un antrenor nou, îl ştim cu toţii pe domnul Mulţescu, un antrenor foarte bun din punctul meu de vedere, un antrenor care citeşte foarte bine jocul. Acum vom vedea ce impact va avea această schimbare. Dar important este să jucăm noi, să avem o atitudine bună. A fost o oarecare supărare după meciul de la Craiova, dar lucrurile s-au remediat, atmosfera e bună, s-a lucrat foarte bine săptămâna aceasta şi eu am încredere că mâine băieţii vor face o partidă bună şi vom reuşi să câştigăm. Avem mare nevoie de cele trei puncte. Sper ca jucătorii să tragă învăţămintele din ceea ce s-a întâmplat la Craiova, să fim un pic mai responsabili, în special pe faza defensivă. Mergem înainte. Îmbucurător este că echipa joacă destul de bine pe faza ofensivă, sperăm pe viitor să ne ridicăm şi la nivelul fazei ofensive tot ceea ce înseamnă faza defensive”, a spus Dănciulescu.

El a precizat că Danijel Subotici şi Teddy Mezague vor ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele. “Subotici şi Mezague sunt doi jucători veniţi pe două posturi pe care Florin le-a solicitat. Sunt convins că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele şi sper să aibă un sezon foarte bun. Momentan cred că da, sunt ultimele transferuri. Nu ştiu dacă se mai poate întâmpla ceva în perioada imediat următoare”, a afirmat Dănciulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.