Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a criticat dur, sâmbătă seară, arbitrajul de la partida cu Poli Iaşi, scor 1-1, spunând că a fost “o viciere crasă de rezultat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne doream foarte mult victoria. O viciere crasă de rezultat. Nu am mai văzut aşa ceva, un arbitraj pro-Poli Iaşi de la început până la sfârşit. Am avut două penaltiuri clare. Iaşiul a arătat un fotbal bun, ei n-au nicio vină că arbitrul nu ne-a dat nouă penalti. Eu de ce mă bat pentru VAR? Astăzi cu VAR era simplu, primeam penalti la Deac, primeam penalti la Rondon... Sigur o să ţipe toată lumea la asemenea greşeli. Nu cred că am jucat rău. Rezultatele nu sunt cele care trebuie, din păcate. O calificare cu Astana ne-ar aduce moral”, a spus Petrescu la Look Plus.

Formaţia CFR Cluj, campioana en titre, a început ediţia 2019/2020 a Ligii I cu o remiză pe teren propriu, sâmbătă seară, scor 1-1 cu Poli Iaşi. Golurile au fost marcate de Deac ’23 pentru gazde şi Loshaj ’62 pentru oaspeţi.

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.