Tehnicianul Dan Petrescu a afirmat, joi seară, că de cinci sezoane doar CFR Cluj a reuşit rezultate bune în cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Per total Randers merită victoria, un egal era bun pentru moral, nu pentru calificare. Am egalat repede şi simţeam că vom câştiga, dar acea lovitură liberă a schimbat totul. A bătut excelent, trebuie să revâd golul. Ştiu că vor fi multe critici, dar în ultimii cinci ani doar CFR a făcut ceva în Europa,  Echipa naţională nimic, echipele de club zero, doar CFR a ţinut steagul sus. Nu a fost un an prea bu în Eropa, dar trebuie să gândim o strategie", a declarat Petrescu.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de echipa daneză Randers, într-un meci din penultima etapă a grupei D a Conference League. Anterior, CFR Cluj a înregistrat trei înfrângeri şi o remiză (0-1 cu Jablonec, 1-1 cu Randers, 0-1 şi 0-2 cu Alkmaar), astfel că înaintea ultimei etape rămâne cu un singur punct şi va încheia grupa pe ultimul loc.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.