Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a refuzat, iniţial, să vorbească despre posibila sa plecare, însă ulterior a confirmat că marţi sau miercuri va avea o întâlnire cu patronul Ioan Varga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a mai spus că mai are doi ani contract cu CFR Cluj şi nu va renunţa la clauza de reziliere.

"Nu răspund nimic, nu mă interesează. E părerea lui. Eu nu pot să vorbesc decât despre meciul cu Argeş. Posibil să am o discuţie, mâine sau poimâine, să vedem programul. Nu vorbesc despre acest subiect. Dacă sunt antrenorul lui CFR şi mai am doi ani contract, ce să fie? Cum să renunţ la clauză? Care e motivul? Antrenorii dinaintea mea au renunţat? Ei trebuie să ştie că eu dacă-s antrenor, sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract, trebuie respectat. Eu nu vreau să comentez ce spune dânsul. Eu vorbesc despre mine şi despre echipă”, a spus Dan Petrescu.

El a apreciat că victoria cu FC Argeş, scor 1-0, din Superliga, este una de moral, care menţine echipa în lupta pentru ttlu.  "Ăsta e mereu obiectivul meu, titlul şi calificarea în grupele europene. I-am felicitat pe jucători, vor avea două zile libere".

Patronul Ioan Varga a afirmat că Dan Petrescu a cerut mai mulţi jucători care nu au reuşit să confirme ulterior la CFR Cluj.

"Eu nu i-am redus bugetul, eu am redus greşelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de talie, de proastă calitate pe care-i plăteam cu 40-50 de mii pe lună. Despre asta vorbim: despre Chipciu, despre Alibec, despre mulţi alţii. Cheltuiam sute de mii de euro pe lună, respectiv milioane pe an degeaba. El a ales jucătorii pe care i-a dorit şi i-am plătit. Să nu vorbească că nu am plătit, pentru că am plătit în jur de 3 milioane numai în vara asta. Tot ce mi-a cerut, i-am dat. Deci nu are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele", a declarat Ioan Varga la Pro TV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.