Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică, după meciul cu FC Viitorul, scor 2-1, că elevii săi au avut o primă repriză perfectă şi ar fi meritat să le fie validat un gol din prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prima repriză a fost perfectă. Cred că meritam şi al treilea gol. A fost valabil, indiferent ce spun unii. În a doua repriză am căzut fizic. Ocaziile nu prea au apărut la poarta noastră pentru că nu a fost. Penaltiul a fost acordat uşor pentru un meci la acest nivel. Nu cred că dacă cei de la Viitorul vor juca sută la sută vor pierde un meci acasă. Astăzi i-am simţit foarte motivaţi pe jucători. Sper să menţinem seria de invincibilitate", a spus Petrescu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a cincea a playoff-ului Ligii I, şi este lidder în clasament, având 39 de puncte, cu unul mai mult decât FCSB.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Golurile învingătorilor au fost marcate de Omrani ’11 şi Deac ’25.

Pentru FC Viitorul a înscris Ianis Hagi, în minutul 85.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.