Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în acest moment lotul pe care îl are la dispoziţie nu este cum şi-ar dori el, deoarece ar fi vrut să aibă mai mulţi jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pentru mine este o problemă că lotul în momentul de faţă nu este cum vreau eu, pentru că nu am făcut eu lotul în acest sezon şi aş fi vrut mai mulţi jucători, mai mulţi jucători care pot să joace, pentru că în aceste două meciuri va fi foarte greu să folosim aceeaşi echipă şi sincer aş vrea să am două echipe, o echipă care să joace în campionat şi una în Cupă. Dacă începeam eu sezonul aici sigur acest lucru se întâmpla, în momentul ăsta aveam două echipe. Sunt şi aceste accidentări care nu mă ajută deloc, pentru că Ţucudean şi Culio sunt doi jucători exponenţiali. Cred că voi debuta doi-trei tineri în aceste meciuri, chiar titulari. Trebuie să am încredere în ei şi să le dau şansa să joace la echipa mare”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu a precizat că ultima săptămână a fost una obişnuită pentru el, ca antrenor, însă îi pare rău că nu a avut toţi jucătorii la antrenamente. “Îmi pare bine că m-am întors la CFR. Această săptămână a fost una obişnuită pentru mine, ca antrenor, în care am pregătit un meci important. Am avut o perioadă mai grea, pentru că am stat numai prin avioane şi au fost distanţele foarte mari şi după meciul de la Mediaş am fost foarte obosit. Dar mi-am revenit, am antrenat echipa şi cred că jucătorii s-au antrenat foarte bine în această săptămână. Din păcate pentru noi nu au fost toţi jucătorii la antrenament, din cauza accidentărilor, jucători gen Ţucudean şi Culio, doi jucători foarte importanţi, plus jucătorii de la echipa naţională, Ciprian Deac, Cristi Manea, Lang şi Petrilă, care a fost la echipa under 19. Astăzi cred că va fi primul antrenament cu tot lotul în afară de Culio şi Ţucudean. Ţucudean de când am venit nu m-am întâlnit cu el. Din ce am înţeles în maxim zece zile o să înceapă antrenamentele. Din ce mi-a spus la picior are probleme”.

Tehnicianul a menţionat că meciul de sâmbătă cu Astra Giurgiu este foarte important. “În play-off fiecare meci este o finală. E foarte important acest meci. CFR vine după o serie de cinci victorii cu Alin Minteuan pe bancă, o serie extraordinară, şi presiunea toată este pe noi, mai ales pe mine. Sunt convins că vor mai fi şi sincope, e normal. Meciul cu Astra va fi foarte greu prin prisma faptului că cei de la Astra când au jucat aici au reuşit să facă două rezultate de 1-1 şi în meciul acesta de campionat pe care l-am văzut, chiar dacă au jucat în zece meritau mai mult. Sunt convins că vor veni şi vor juca sută la sută. Nu cred în poveştile că dacă au ceva probleme nu vor juca. Sigur vor fi sută la sută. Au un lot puternic, mai puternic decât anul trecut. S-au întărit foarte bine. Arată ca o echipă care sigur va juca în cupele europene la vară”, a afirmat el.

Petrescu nu crede că în prezent mai pot exista meciuri trucate în România: “Nu cred că în ziua de astăzi mai poate să fie un meci dubios, aranjat. Nu cred aşa ceva. S-au întâmplat multe în România, au ajuns oameni la închisoare, şi nu cred că ar mai risca cineva pentru un meci de fotbal”.

Formaţia CFR Cluj va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.30, echipa Astra Giurgiu, în etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Cele două echipe vor fi adversare şi miercuri, 3 aprilie, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.